Политика за поверителност

Политика за поверителност

 

  1. Кои сме ние?

Парро ЕООД е дръжество, регистритано в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 202337274, адрес гр. Варна ул. Деде Агач 2, телефон за контакт 0888 335503, e-mail info@parro-shop.com. Като собственик на електронния магазин parro-shop.com, ние уважаваме поврителността на личните данни на посетителите . Тази информация използваме единствено, за да Ви предоставим предлаганите в сайта стоки и услуги и то с Вашето предварително съгласие. Начинът, по който събираме, съхраняваме, използваме и изтриваме или най-общо обработваме личните Ви данни, е описан в настоящата Политика за поверителност.

 

  1. Какви лични данни събираме

Личните данни са всяка информация, с която може да се идентифицира дадено лице. Когато извършвате покупка на наш продукт, изпращате запитване и др., може да събираме различни видове информация за Вас, която включват: име, адрес за кореспонденция, e-mail, телефон, предпочитан начин на комуникация и др.

 

  1. Защо събираме и съхраняваме лични данни на клиентите

Парро ЕООД събира, съхранява и обработва Вашите лични данни с цел предоставяне на предлаганите в сайта стоки и услуги. Това включва: обработка на направените поръчки, отговор на запитвания, подобрение на услугите и всяка друга комуникация с Вас- например да Ви информираме за Вашата поръчка и други.

 

  1. Как използваме и съхраняваме личните Ви данни

Ние ще обработваме Вашите лични данни като спазваме законовите изисквания на Общия регламент за защите на личните данни. Информацията за Вас ще съхраняваме не по-дълго от времето, необходимо за изпълнение на конкретните цели, за които е събирана с предварителното Ви съгласие. Съхраняването е необходимо, за да Ви предостави правото за предявяване на претенции относно направената поръчка. При настъпване на 1 година след изтичане на гаранционния срок на продуктите, личните данни ще бъдат заличени.

Вашите лични данни могат да бъдат съхранявани за по-дълъг срок, съгл, изисквания на законнодателството: например счетоводните документи като фактури се съхраняват в срок от 5 години.

 

  1. Разкриване пред трети страни

С цел изпълнение на направената от Вас поръчка, ние  ще бъдем задължени да предоставим Вашите лични данни на наши партньори като: транспортни, куриерски, монтажни фирми и други. Получатли на лични данни могат да бъдат и държавни органи.

 

  1. Права на субекта на лични данни

Всек потребител на стоки или услуги, предлагани в сайта  parro-shop.com, може да поиска:

  •  безплатна информация за обработваните негови лични данни
  • корекция на данните, ако е необходимо
  • ограничаване на обработването,
  • да оттегли съгласието си за обработка
  • да пожелае личните му данни да бъдат изтрити (правото на субекта да бъде забравен) .

Потребителите могат да подават своите искания на e-mail: info@parro-shop.com. Ние ще отговорим на Вашите запитвания в рамките на едномесечен срок. В случай на забавяне, ще бъдете информирани за причината и необходимия срок на отговора.

Вие имате право да отпрвите жалба или искане за защита на правата Ви пред Комисията за защита на личните данни, в случай че са налице предпоставки за това.

 

Данни за конткт с Комисията за защита на личните данни:

София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

Електронна поща:  kzld@cpdp.bg

Интернет страница: www.cpdp.bg

 

 

 

 

 

Последни новини

Как да изберем ревизионна вратичка и защо малката вратичка е предпоставка за проблеми в бъдеще!

Помислете добре преди да вземете решие каква ревизионна вратичка да поставите във вашата баня. Масова практика е да се избира най-малкия размер. Сега вземете в ръцете си един т...

Прочети още